Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de pe acest site, inainte de a face o comanda. Utilizarea site-ului www.romarniacaffe.ro si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa office@romarniacaffe.ro.

Fara nici o notificare prealabila, SC Romarnia Com SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul sitelui.

Inregistrarea ca membru

In utilizarea site-ului www.romarniacaffe.ro sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, adevarate, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt solicitate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

Prin inregistrarea ca membru va trebui sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In cazul pierderii parolei sau daca sesizati orice semn de de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, va rugam sa ne anuntati imediat de acest lucru.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Pentru mai multe detalii privind folosirea informatiilor furnizate de dumneavoastra va rugam sa consultati rubrica “Politica de confidentialitate”.

Informatii despre produse si livrare

Imaginile produselor de pe site-ul www.romarniacaffe.ro sunt cu titlu informativ, si pot diferi de ambalajul produsului fizic, descrierea si continutul produsului fiind conforme cu produsul fizic.

Exista posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul se poate modifica. In cazul in care un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, veti fi anuntat imediat si nu veti fi taxat pentru acesta.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile de pe site-ul www.romarniacaffe.ro includ TVA.

In ceea ce priveste livrarea, pot exista cazuri extreme, in care firma de curierat sau Posta Romana sa rataceasca coletul dumneavoastra. In acest caz, daca produsele comandate de dumneavoastra sunt pe stoc, vor fi expediate imediat, cu intrazierea de rigoare. In cazul in care unul sau toate produsele comandate nu mai sunt in stoc, veti fi anuntat imediat.

De asemeni, costurile de livrare pot varia in functie de greutatea/dimensiunile/numarul coletelor. In cazul in care se cere livrarea produselor in afara razei de acoperire a serviciilor de curierat, clientul va suporta costurile aditionale, acestea fiind de 1 Leu/km. In cazul in care apar diferente la costurile de livrare, acestea va vor fi comunicate telefonic, im momentul procesarii comenzii.

Promotii

SC Romarnia Com SRL stabileste regulamentele promotiilor pe care le organizeaza pe acest site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.romarniacaffe.ro. De promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile sunt valabile doar in perioada de timp specificata pe site, si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Generalitati

SC Romarnia Com SRL nu este responsabila in fata nici unei persoane sau companii pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Intregul continut al site-ului www.romarniacaffe.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea SC Romarnia Com SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei SC Romarnia Com SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.romarniacaffe.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice disputa intervenita va fi solutionata de instanta judecatoreasca competenta.

[ultimate_gdpr_terms_accept]