Espressoare de Cafea in Comodat

Comodatul unui automat de cafea si bauturi calde la societatea dumneavoastra este gratuita, acesta fiind proprietatea noastra pe toata perioada contractului.

Nu trebuie platita nicio chirie suplimentara pentru aparatul de cafea si bauturi calde, plata facandu-se doar pentru produsele preparate.

Instalarea gratuita presupune un numar de consumuri minime intre 400 si 2.000 portii luna in functie de tipul aparatului solicitat.

Aceasta minima conditie in ceea ce priveste consumul este necesara pentru a va oferi produse de calitate si promptitudine maxima.

espressor astoria

Alimentarea, intretinerea si orice interventie asupra automatului este realizata de personalul nostru care, in functie de consum se va deplasa periodic la sediul dumneavoastra pentru a asigura o functionare continua a automatului.

In cazul unor defectiuni, interventiile au loc in cel mai scurt timp posibil, de regula in aceeasi zi in care a fost semnalata problema.

Instalarea unui automat poate poate fi executata intr-un termen de 3 pana la 10 de zile din momentul semnarii contractului.

Pentru a va oferi mai multe detalii si pentru a discuta exact modalitatea de lucru optima pentru dumneavoastra, contactati-ne si ne vom deplasa la sediul societatii dumneavoastra. De asemeni puteti folosi formularul de service pentru a cere o examinare sau reparatie pentru espressorul dumneavoastra.