Cum livram

SC. Romarnia Com SRL va livra toate produsele comandate prin intermediul serviciilor firmelor de curierat rapid.

Pret de livrare prin intermediul unui serviciu de curierat rapid incepe de la 21 RON. Livrare se va efectua in maxim 2 zile lucratoare. Pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 200 RON, costul livrariiva fi suportat de SC. Romarnia Com SRL, in raza de acoperire a serviciilor de curierat.

In cazul in care cereti livrarea in afara razei de acoperire a serviciilor de curierat, clientul va suporta costurile aditionale, acestea fiind de 1 Leu/km.

De asemeni, costurile de expediere variaza in functie de greutatea/dimensiunile/numarul coletelor. Pentru mai multe informatii legate de costul transportului, cumparatorul este rugat sa ne contacteze prin e-mail, telefon sau fax.

Obligatiile cumparatorului

Cumparatorul este obligat sa verifice integritatea, respectiv existenta tuturor coletelor (in caz ca sunt mai multe colete acestea vor fi numerotate astfel:1/2, 2/2 etc.) si in caz ca observa neregularitati sa consemneze acestea pe documentul de transport (AWB) sau sa intocmeasca un proces verbal cu observatiile sale, semnat de el si de agentul care a efectuat livrarea.

Cumparatorul este de acord ca fara aceste formalitati nu va fi luata in considerare nici o reclamatie ulterioara legata de livrarea produselor si prin urmare nu poate sa-si exprime nici o pretentie impotriva SC. Romarnia Com SRL.

SC. Romarnia Com SRL nu se obliga sa rezolve disputele aparute intre cumparator si agentii serviciului de curierat rapid, dar poate sa-si acorde sprijinul cumparatorului in unele cazuri, daca acesta din urma face dovada ca a incercat, insa nu a reusit sa remedieze problema aparuta si consemnata pe documentele de transport conform cu prevederile de mai sus.