Politica GDPR

Despre GDPR la SC Romarnia Com SRL

Noi nu te deranjam cu alte noi abonari, ci doar te asiguram din nou ca datele tale sunt administrate in conformitate cu Regulamentul 2016/679 inca de cand ti-ai dat acordul fata de noi !

Cu alte cuvinte, adresa ta de contact este in siguranta, iar tu vei avea parte in continuare de informatii din industria publicitara si de sfaturi prin care sa-ti eficientizezi campaniile.

Poti vedea aici din nou regulamentul cu termenilor si conditiile in care datele tale sunt prelucrate de catre noi.

Daca esti curios, dar totusi nu ai rabdare sa citesti intreg regulamentul, ti-l prezentam pe scurt.

Cum prelucram datele tale ?

Ce date personale colectam ? Colectam datele date de identificare prin intermediul carora putem comunica cu tine : numele tau, compania pe care o reprezinti, adresa de e-mail si numarul tau de telefon.

In ce scop folosim datele tale ? Le folosim pentru a-ti furniza mereu produse si servicii cat mai apropiate de nevoile tale si pentru a comunica cat mai usor cu tine!

Cine are acces la datele tale ? Datele tale sunt in siguranta ; nu oferim nimanui acces asupra datelor fara un nou acord din partea ta !

Cat timp prelucram datele tale ? Din momentul in care ti-ai dat acordul asupra termenilor si conditiilor pana in momentul in care nu mai esti de accord cu acestea.

Ce primesti pentru ca esti in contact cu noi?

– Oferte de produse si servicii personalizate cat mai aproape de nevoile tale prin care sa-ti eficientizezi campaniile de promovare ;

– Mesaje administrative legate de compania noastra (modificari de program de lucru, modificari de proceduri etc.) ;

De unde detinem datele tale ?

Daca nu iti mai amintesti din ce motiv avem datele tale, exista trei posibilitati :

– Fie esti clientul nostru si folosim adresa ta de contact pentru a-ti imbunatatii experienta de cumparare, precum si pentru a te tine la curent cu informatiile care te intereseaza ;

– Fie am obtinut adresa ta direct de la tine in urma unei corespondente anterioare, iar fiindca stim nevoile tale, cautam mereu sa iti oferim ceea ce iti doresti ;

– Fie ai fost selectat dintr-o baza de date la care ai subscris, iar profilul tau indica faptul ca esti interesat sa primesti informatii de la noi.

Indiferent de situatie, responsabilitatea noastra ramane in continuare sa folosim corect datele pe care ni le-ai pus la dispozitie !